Nykyisiä ja tulevia suunnitelmia

Kuten ehkä huomaat, sivut ovat päivityksessä ja ne etenevät hiljalleen. Nyt niissä alkaa olla jo jotain asiaa, vaikka edelleen moni sivu on työn alla ja osa kokonaan tekemättä. Huomaan, että minun ydinosaamistani ei ole tällainen päivittely, mutta olen toisaalta aika tyytyväinen siihen, mitä olen saanut aikaiseksi. Vaikein yksittäinen asia tuntui olevan tämä blogi, johon sain tehdä aika monta harjoitustekstiä ennen kuin sain ne toimimaan. Nyt jännitetään, miten tämän käy.

Edellisen blogin ongelmaksi muodostui roskaposti. Robotit löysivät sen, joten sinne tuli päivittäin kymmeniä, jos ei satoja kommentteja, jotka käsittelivät viagramainoksia tai maksullisia naisia. Se vähensi huomattavasti intoa päivittää sivuja tai kirjoitella blogitekstejä. Tästä johtuen (mikäli kaikki toimii niin kuin pitäisi) kaikkien kommentit menevät nyt ensimmäisellä kerralla hyväksyttäväksi ennen kuin pääsevät julkisuuteen. Jos kaikki toimii hyvin, samasta sähköpostiosoitteesta voi ensimmäisen viestin jälkeen lähettää viestejä ilman tarkastusta. Silti ehkä vielä kuitenkin miettiä jonkinlaista robottisuodatinta tänne. Jos jollain on hyvä idea, miten sellainen tehdään, niin otan apua ilomielin vastaan.

Nyt teillä olisi hyvä tilaisuus ottaa osaa näiden sivujen päivittämiseen. Onko sinulla jotain aiheita, joista haluaisit lisätietoa? Onko blogiaiheita, joista voisin kirjoittaa? Haluaisitko lukea juoksutekniikasta, juoksuharjoittelusta, porrastreeneistä vai oheisharjoittelusta? Haluatko kannustusta ja motivaatiota treeniin? Vinkkaa meille, ehkä toteutamme toiveesi.

Onko jotain muuta, mitä haluaisit täällä sivuilla nähdä? Onko sinulla hyviä valokuvia, joita haluaisit tänne julkaistavaksi? Onko sinulla jokin hyvä kertomus, kokemus, aihe, mistä haluaisit itse kirjoittaa vieraskirjoituksen tänne blogiin? Haluaisitko sinä kertoa omasta treenistäsi, edistymisestäsi, mikä auttoi sinua, minkä vaan oman kertomuksen, jonka voisimme lisätä tänne? Jos kirjoittaminen ei ole vahvin puolesi, voimme myös kirjoittaa sen haastattelun perusteella. Löysitkö virheen sivuiltamme (kirjoitus- tai asiavirheen)? Kerro, niin saadaan se korjattua.

Kerro kaikki toiveesi meille. Tarvitsemme apua päivitykseen.

Seuraathan meitä myös Facebookissa ja Instagramissa? Jos pidät blogista (kunhan niitä kirjoituksia alkaa tulla), olisimme iloisia, mikäli voisit vinkata tästä myös jollekin ystävällesi.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *