Personal trainer

Heräätkö aamuisin pirteänä, teetkö työpäiväsi energisenä ja oletko virkeä vielä iltapäivällä ja illalla aina nukkumaanmenoon asti?

Haluatko nostaa enemmän, juosta pidemmälle ja nopeammin tai parantaa muita tuloksia?renkaanheitto

Personal trainerimme auttaa!

Me emme pysty saamaan aikaan suurta muutosta kansanterveyteen tai kansantalouteen, mutta me pystymme yhdessä kanssasi saamaan suuren muutoksen sinun hyvinvointiisi. Personal trainer auttaa sinua saavuttamaan haluamasi tulokset, oli kyse sitten laihdutuksesta tai kiinteytymisestä, lihasten kasvattamisesta, juoksu- tai muiden kestävyyslajien tulosten parantamisesta tai vain yleisen hyvinvoinnin ja terveyden kohottamisesta liikunnan ja ruokavalion keinoin. Jos haluat saada tuloksia, joihin et ole itse pystynyt, haluat pitää laihdutustuloksesi tällä kertaa lopullisina tai haluat optimoida ajankäyttösi siten, että saat parhaan hyödyn siitä ajasta, minkä ehdit treeneihin käyttää, kannattaa kääntyä personal trainerin puoleen. Tutkimusten mukaan tulokset ovat parempia ja pysyvämpiä, kun ne hankitaan ammattilaisen ohjauksessa.

Personal trainer -valmennussuhde käsittää henkilökohtaisia tapaamisia tarpeen mukaan, yleensä alussa keskimäärin kerran viikossa. Tavoitteesta riippuen se voi sisältää ruokavalioanalyysin, tarvittaessa korjausohjeet ruokavalion optimoimiseen tavoitteita vastaavaksi, liikuntaohjeistuksen lihaskunnon, kestävyysliikunnan, liikkuvuuden, kehonhuollon ja yleisen hyvinvoinnin suhteen tapaamisten välissä ja jälkeen, rajatonta sähköpostiohjeistusta, edistymisen seurantaa, tavoitteita tukevia testauksia (kehonkoostumus, kuntotestejä, liikkuvuustestejä) ennen, jälkeen ja välissä sekä kokonaisvaltaisesti kaiken, mitä tavoitteeseen pääsemiseksi tarvitaan. Yleensä valmennussuhde alkaa hyvin intensiivisesti, mutta kun on päästy vauhtiin, tahti ja tapaamiset hiipuvat tilanteen vaatimalle tasolle. Ihminen on kokonaisuus ja usein suurin ongelma tavoitteiden saavuttamiseksi löytyy henkiseltä puolelta. Myös psyykkinen valmennus kuuluu olennaisesti henkilökohtaiseen valmennukseen. Eli lyhyesti sanottuna, personal trainer -valmennussuhde sisältää kaiken valmennuksen, mitä asiakas kaipaa.

logo_smartum_kay_meilla_pos

Personal trainer -valmennussuhteen minimikesto on kolme kuukautta, koska lyhyemmässä ajassa on vaikea ehtiä saada kunnollisia tuloksia ja omaksua uudet elämäntavat tulosten pitämiseksi. Suhdetta voidaan jatkaa toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella kuukauden irtisanomisajalla tai voidaan heti alkuun sopia pidempi määräaikainen valmennussuhde.

Iita on personal trainer, kuntosalivalmentaja, hyvinvointivalmentaja, ravintovalmentaja ja liikuntatieteiden opiskelija. Opintoja on suoritettu myös liikuntalääke- ja ravitsemustieteistä. Iitalla on hyvin vahva teoriatietämys ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta sekä kokemuksen ja koulutuksen pohjalta hän osaa soveltaa sitä myös käytäntöön. Kaikki harjoittelu on aina tieteeseen ja tutkimukseen perustuvaa ja kaikkeen mitä Iita tekee tai teettää, hän osaa kertoa perusteet.

"Vaikka itse olet noin urheilullinen, niin sinun seurassasi ei koskaan tule sellaista oloa, että pidät minua rapakuntoisena." -Liikuntaa aloitteleva nainen

Aloittelijoiden nopeaa edistymistä eri lajeissa ja liikunnan osa-alueilla on hienoa seurata ja on upeaa nähdä, kuinka ihminen löytää motivaation ja liikunnan ilon sekä kokee elämyksiä liikunnan parissa. Aloittelijoiden kanssa edetään lempeästi, ihmistä ja olosuhteita kunnioittaen, ymmärtäen, että taustat, mahdolliset sairaudet tai kokemukset ja omat tai toisten suhtautuminen vaikuttavat siihen, millaiseksi ihminen kokee liikunnan ja elämäntapamuutoksen. Terveyttä voi edistää lempeillä keinoilla ja pienillä muutoksilla.

"Ei uskoisi, että noin kiltin näköinen nainen voi olla noin sadistinen." -Kovaa treeniä kaipaava, omia rajojaan etsivä mies.

Terveysliikuntaan riittää leppoisampikin tahti, mutta kun halutaan kovia tuloksia, pitää mennä ulos mukavuusalueelta. Toisaalta vaikka itsensä ylittäminen ja mukavuusalueelta poistuminen ei juuri sillä hetkellä ehkä ole kivaa, niin siitä seuraa mahtava olo jälkeenpäin. Kovasta treenistä voi nauttia. Oletpa siis aloittelija tai jo kokeneempi liikkuja, ota yhteyttä. Toiminta-alueena on Mynämäki, Uusikaupunki, Mietoinen, Vehmaa, Kalanti, Laitila, Nousiainen ja lähialueet.

ulkotreeni

Kissankulma071115-59

ulkotreeni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä:

[contact-form-7 404 "Not Found"]