Polkupyörällä häissä

Lauantai laivalla alkoi brunssilla, joka loppui vasta klo 13, joten väsyneimmätkin ehtivät syömään. Toinen ruokailu oli illalla, siinä välissä nukuttiin päiväunia ja odotettiin. Kun laiva vihdoin saapui satamaan, suoritettiin samat satamaodottelurituaalit kuin edellisenä päivänä, mutta päinvastaisessa järjestyksessä. Laivasta pääsimme pois ja olimme valmiita jatkamaan matkaa noin klo 23.30, joten ajoimme yöllä pimeässä seitsemän kilometrin matkan satamasta hotellille, missä vietimme ensimmäisen yön Saksassa, Travemündessa.

Hotellille saavuttuamme meidät ohjattiin viemään pyörät yöksi parkkiin isoon, tyhjään ruokasaliin. Kyseiseen polkupyörävarastoon kuljettiin juhlatilojen läpi, joten me parin muun Rynkeby-porukan kanssa ajoimme tai talutimme pyöriämme keskellä hääjuhlia saadaksemme ne oikeaan paikkaan. Siinä tanssilattian ohi kulkiessamme katselimme tanssivia ihmisiä ja mietimme, mahtaisiko Suomessa voida käydä näin. Jotenkin kuvittelisin, että keskivertohäissä Suomessa joku varmasti paheksuisi tuollaista tilannetta, mutta saksalaiset vain naureskelivat.

Hotelli oli todella upea, joten harmi, kun ei ehditty viettää siellä enempää aikaa kuin yksi lyhyt yö. Aamulla kuitenkin oli lähtö klo 7.30 ja siihen mennessä piti ehtiä syödä aamupalat, pakata laukut, pumpata pyörän kumit ja hoitaa kaikki muutkin aamurutiinit.

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti