Valmennusryhmä netissä

Nettivalmennusryhmiä alkaa aika ajoin erilaisilla teemoilla. Ryhmän etuna on, että valmentajan ohjeistuksen, kannustuksen ja motivoinnin lisäksi saa motivointia ja tukea sekä kokemuksia myös muilta ryhmän jäseniltä. Tällainen ryhmän tuki helpottaa huomattavasti tulosten syntymistä, ja kun pääsee aina tuulettamaan omia ajatuksia, hehkuttamaan onnistumisia ja valittamaan takapakkeja, pysyy tavoite terävänä mielessä koko ajan. Suuri merkitys on tietysti myös itse valmennuksella, joka mahdollistaa tavoitteeseen pääsyn turvallisesti, terveellisesti ja varmasti toimivilla ohjeilla.

Koska valmennusperiaatteenamme on, että vain noudatettu ruokavalio ja treeniohjelma tehoaa, emme koskaan anna mitään valmiita ruokavalioita tai ohjelmia noudatettavaksi. Sen sijaan valmennuksessa opetamme tekemään itse omaan ruokavalioon tarvittavat muutokset ja etsitään yhdessä hyviä vaihtoehtoja, millä korvataan huonompia asioita.

Seuraavat nettivalmennusryhmät aloittavat 15.8.2015 ja ne on suunnattu laihduttajille. Valmennuksen hinta on 49 €/kk, mutta syksyn tarjouksena valmennukseen pääsee nyt mukaan 29 €/kk hinnalla. Valmennus ei koskaan sido mihinkään vaan sen voi lopettaa koska tahansa ja siinä on kuukauden täysi tyytyväisyystakuu. Jos et mistä tahansa syystä ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ota yhteyttä:

    Viestin aihe: