Ikiliikkujien juoksukoulu

Ikiliikkujien juoksukoulu kokoontuu toistaiseksi etänä. Syksyllä, koronatilanteen niin salliessa, sekä lähitunteina että etänä WhatsApp-puheluiden välityksellä.

Ikiliikkujien juoksukoulu on tarkoitettu jatkoksi Sohvaperunoiden juoksukoulun käyneille, perustekniikka-asiat jo hallitseville. Koulussa painotetaan nopeuden lisäämistä, kunnon kasvatusta ja syvennetään tekniikkaa. Juoksijat tapaavat kerran viikossa ja silloin tehdään niitä harjoitteita, mitkä usein itsenäisestä harjoittelusta jää vähiin. Intervallijuoksu, mäki-intervallit, vauhtileikittelyt ja monet oheisharjoitteet kuuluvat tuntien sisältöihin.  Tunneilla annetaan ohjeistusta itsenäiseen harjoitteluun ja opastetaan omien juoksutavoitteiden saavuttamiseen ja harjoittelun aikatauluttamiseen. Juoksuvalmentajalta voi aina kysyä ohjeita ja vinkkejä myös omiin, henkilökohtaisiin ongelmiin, joita matkan varrella saattaa tulla, liittyivät ne sitten juoksijan ravitsemukseen, varusteisiin, rasitusvammoihin tai johonkin muuhun.

Iso osa juoksukoulun merkitystä on tietenkin yhteisöllisyys. Juoksu on melko yksinäinen harrastus, mutta kun kerran viikossa tapaa samanhenkisiä, innokkaita ja innostavia juoksukavereita, se pitää intoa yllä käydä lenkeillä myös tapaamisten väleissä. Ehkä juoksukoulusta löytyy juoksuseuraa omillekin lenkeille mukaan.

Juoksukoulun hinta on 60 euroa/10 kerran kortti tai 7 euroa/kerta.

Mynämäki, torstaisin klo 18.00.

 

Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset alla olevalla lomakkeella

    Valitse kurssi: