Ikiliikkujien maratonkoulu

Paavo Nurmi Marathon järjestetään Turussa ensi vuonna 18.8.2018. Mennään sinne porukalla! Valittavana on 10 kilometrin matka, puolimaraton (21 km) ja maraton (42 km).

Ikiliikkujien maratonkoulu tähtää Paavo Nurmi Marathon -kuntoon 18.8.2018 mennessä. Itse saa päättää, minkä matkan tapahtumassa juoksee vai osallistuuko sinne ollenkaan. Koulussa treenataan yhdessä joko yhteistreenien merkeissä tai itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaan, mutta samalla ohjelmalla kuin yhteistreeneissä. Yhteistreenejä, joista voi valita itselleen sopivimmat, on 1-3 kertaa viikossa, ja niitä tehdään vaihteleviin aikoihin Mynämäessä sekä lähiseudulla hieman lenkkimaastojen ja osallistujien asuinpaikkojen mukaan. Osallistua voi niihin treeneihin mihin haluaa, muu harjoittelu hoidetaan itsenäisesti. Vaikka pääpaino on juoksemisessa, treeneistä pyritään tekemään monipuolisia.

Aikaisemmissa juoksukouluissamme ruokavalio-ohjaus on jäänyt melko vähäiseksi rajoitettujen aikataulujen vuoksi. Sitä on kuitenkin toivottu paljon. Tähän juoksukouluun se sisällytetään hyvin voimakkaasti. Ruokavalioon kiinnitetään niin paljon huomiota, että ruokavalio-ohjeiden avulla on mahdollista oppia terveellinen ruokavalio, ja ohjeita noudattamalla voi panostaa juoksun lisäksi myös painonhallintaan ja terveelliseen syömiseen. Nehän molemmat liittyvät oleellisesti myös juoksemiseen, varsinkin pidemmillä matkoilla. Koulun avulla voit siis ottaa tavoitteeksesi halutessasi paitsi maratonin juoksemisen kesäkuun lopulla, myös terveellisten ruokailutottumusten opettelun tai halutessasi painon pudottamisen.

Ikiliikkujien maratonkoulussa saat siis:

 • Valintasi mukaan maratoniin, puolimaratoniin tai 10 kilometrin juoksuun tähtäävän juoksuohjelman 1.1.2018 alkaen 18.8.2018 asti
 • Juoksua tukevia lihaskuntoharjoitteluohjeita
 • Ravintovalmennusta terveelliseen ruokavalioon, joka edistää painonhallintaa, juoksua ja hyvää oloa, mutta jonka raaka-aineet löytyvät lähiruokakaupastasi
 • Kannustavan yhteisön, jonka jäseniä on mahdollista tavata 18.8.2018 Paavo Nurmi Marathonilla Turussa
 • Mahdollisuuden kysellä ja keskustella sekä valmentajan että muiden osallistujien kanssa
 • Yhteistreenejä (pitkiä peruskuntokävelyjä, erilaisia juoksuharjoituksia, lihaskuntoharjoittelua, porrastreenejä ym.) Mynämäen lähiseudulla oleville
 • Nopean ilmoittautujan etuna ilmaiset extrakuukaudet harjoittelulle loppuvuonna 2017. Ryhmä aloittaa yhteisharjoituksilla ja harjoitteluohjeilla sekä alustavilla ruokavalio-ohjeilla jo lokakuussa 2017, vaikka varsinainen harjoitusohjelma, ruokavalio-ohjeistus ja painonhallintaohjelma alkaa vasta 1.1.2018.

Ikiliikkujien maratonkoulun hinta EI sisällä:

 • Osallistumismaksua juoksutapahtumaan
 • Satunnaisesti tulevia liikuntapaikkamaksuja yhteistreeneihin esimerkiksi uimahalliin

Pääsääntöinen harjoittelu tapahtuu ulkona, joten ilman erillisiä liikuntapaikkamaksuja pärjää hyvin. Kurssi toteutetaan Facebook-ryhmässä.

Ikiliikkujien maratonkoulun hinta on 150 euroa yhteistreeneihin osallistuville ja 99 euroa pelkille verkkokurssilaisille. Jos verkkokurssilainen haluaa osallistua yksittäiselle yhteistreenille, sen hinta on 10 euroa/kerta. Kurssimaksun voi suorittaa kerralla, mutta myös kahdessa (verkkokurssilaiset) tai kolmessa (yhteistreeneissä käyvät) erässä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.12.2017.

(Yhteystietoja ei  koskaan luovuteta kolmansille osapuolille.)

  Valitse kurssi: