Sohvaperunoiden esikoulu

Sohvaperunoiden esikoulu on tarkoitettu "Sohvaperunoille", jotka haluavat aloittaa liikunnan harrastamisen ohjatusti. Se soveltuu siis liikunnan aloittamiseen huonokuntoisellekin ihmiselle, joka kuitenkin pystyy kävelemään. Monet ovat olleet kiinnostuneita Sohvaperunoiden juoksukoulusta, mutta eivät uskalla ilmoittautua sille, koska pelkäävät, ettei heidän kuntonsa ole riittävä. Sohvaperunoiden esikoulu valmistaa Sohvaperunoden juoksukouluun. Juoksukouluun osallistuminen ei tietenkään ole pakollista esikoulun jälkeen, vaan esikouluun voi tulla vain aloittaakseen liikunnan. Esikoulu kestää kolme kuukautta (12 kertaa) ja siinä aloitetaan liikkuminen todella rauhallisesti.

Esikoulussa tehdään kerran viikossa alussa lyhyempiä yhteislenkkejä, joiden pituutta kasvatetaan vähitellen tuntiin. Yhteislenkit tehdään kävellen, mutta ne eivät ole pelkästään yhteisiä kävelylenkkejä viikoittain, vaan samalla harjoitellaan tekniikka-asioita ja tehdään erilaisia harjoitteita, joilla tehostetaan kunnon kasvamista ja joita jokainen voi tehdä oman kuntotasonsa mukaisesti. Välillä tehdään "esikoulutasoista" lihaskuntoilua ja myös kehonhuolto kuuluu ohjelmaan. Pääsääntöisesti treenataan iloisen jutustelun ja nauramisen lomassa. Mitään vertailevia kuntotestejä ei tehdä, eikä ketään nolata hitaimpana tai huonoimpana. Etäryhmässä se ei edes onnistuisi.

Sohvaperunoiden esikoulu toteutetaan WhatsApp-puhelun välityksellä. Tarvitset siis puhelimen, jossa on WhatsApp-sovellus sekä kuulokkeet, joiden kanssa pystyt liikkumaan ulkona. Tarvittaessa opastusta tehostetaan myös WhatsApp-viestein, kuvin ja videoin.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa, samana viikonpäivänä noin tunnin kerrallaan (ensimmäiset kerrat lyhyempiä). Lisäksi viikoittain ohjeistetaan omatoimisiin läksylenkkeihin, joita on yksi tai kaksi viikossa. Esikoulun hinta on 150 € ja se kestää kolme kuukautta (12 kertaa). Voit maksaa sen myös kahdessa tai kolmessa erässä.

pay2go

logo_smartum_kay_meilla_pos

 

 

 

Seuraavan ryhmä aloitusajankohta ei ole tiedossa.

Ryhmä perustetaan, jos ilmoittautujia on tarpeeksi. Ryhmäkoko on rajattu (WhatsApp-puheluun mahtuu vain rajattu määrä osallistujia), joten ilmoittaudu nopeasti.

Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset alla olevalla lomakkeella

    Valitse kurssi: