Uusia haasteita

Vuosi 2014 on ollut kokonaisuudessaan erittäin hieno, vaikka jotain epämääräisiä mielikuvia minulla on joistain sen sisältämistä epämiellyttävistäkin haasteista. Olen kuitenkin oppinut paljon, säätänyt monenlaisessa mukana, päässyt auttamaan ja seuraamaan monen ihmisen huimaa edistymistä kohti terveellisempää elämää, kohti parempia kilpailusaavutuksia ja kohti isompia lihaksia. Ehdottomasti tärkeimpänä vuoden saavutuksena on se, että olen päässyt tutustumaan moneen huippumahtavaan ihmiseen ja sitä on jatkunut aivan vuoden viimeisille tunneille asti. Mutta vanhojen muistelu on tylsää verrattua uuden suunnitteluun.

Vuonna 2015 on tapahtumassa todella paljon. Vuoden alussa heti aloittaa Kissankulman Ikiliikkujilla työskentelyn uusi työntekijä ja paljon uusia pienryhmävalmennuksia on alkamassa. Esimerkiksi maaliskuussa aletaan oikein urakalla pudottaa painoa niiden kanssa, joilla on tarkoitus päästä isommasta kilomäärästä eroon ja huhtikuussa taas aletaan porukalla pudottaa sitä viittä kiloa, minkä kaikki naiset haluavat pudottaa päästäkseen rantakuntoon.  Bisnesten puolella usein hiljaisemmat kesäkuukaudet ovat varattu yrittäjien hyvinvointikoulutukseen, sillä yrittäjillä on usein kesällä aikaa panostaa itseensä ja parempaan jaksamiseen syksyä ajatellen. Kesällä ja syksyllä on tiedossa myös kaikenlaisia erätoimintoja liittyen metsästyskoiriin, vaelluksiin, jousiammuntaan, japanilaisiin turisteihin, luonnon hyödyntämiseen ruuanlaitossa ja vaikka mitä. Kaiken tämän lisäksi tietenkin jatkuvasti on työn alla monen henkilökohtainen valmennus niin etänä kuin lähinäkin. Odotuksissa on siis upea vuosi!

Itselläni on vuodelle 2015 monia tavoitteita juoksun ja triathlonin merkeissä ja vuosi alkaa (ja jatkuu) kovalla treenillä kisatavoitteita ajatellen. On hienoa kulkea matkaa kohti urheilullisia tavoitteita yhdessä useiden asiakkaiden ja tietenkin ystävien kanssa, odotan jo innolla kaikki yhteistreenejämme. Mukaan mahtuu myös uusia tuttavuuksia, joten tehdään yhdessä ensi vuodesta vielä parempi kuin tämä vuosi oli. Nyt on taas vuosi enemmän kokemusta eli se varmasti onnistuu. Paljon on positiivisia odotuksia ja niitä aletaan toteuttaa huomenna. Tämän vuoden viimeiset tunnit on varattu rentoutumiselle ja uuden odotukselle.

Ei kommentteja vielä

Jätä kommentti