Elämäntapamuutosvalmennus

Lyhyesti:

  • Korjataan elämäntapoja terveellisemmiksi pienin muutoksin
  • Tavoitteena pysyvät, ei niinkään nopeat muutokset
  • Sähköpostitse tulee päivittäin viestillä muutosohje, vinkki, motivoiva ajatus tai kannustus
  • Mahdollista keskustella muiden ryhmäläisten kanssa WhatsApp-ryhmässä
  • Painoa tai muita henkilökohtaisia asioita ei tarvitse kertoa, jos ei halua

Elämäntapamuutosvalmennus tähtää uusiin, terveellisimpiin elämäntapoihin sekä syömisen että liikunnan osalta. Koska tavoista on tarkoitus tehdä pysyviä, valmennus perustuu pieniin muutoksiin ja motivaatiota kasvattaviin tehtäviin ja ajatuksiin. Tuloksia ei välttämättä tule kovin rajusti alussa, mutta muutosten lisääntyessä alkavat tulokset näkyä. Valmennus tapahtuu sähköpostitse. Saat lähes joka päivä vuoden ajan sähköpostia, joissa on vaihtelevasti motivoivia ajatuksia ja uusia, pieniä ohjeita, joilla pääset tavoitteissasi eteenpäin. Osallistujilla on myös mahdollista keskustella keskenään WhatsApp-ryhmän välityksellä.

Jokaisella on varmasti syömisissään jotain hyviä elementtejä. Pidetään ne. Vaihdetaan huonoja tapoja hyviin tapoihin tai edes hieman parempiin tapoihin. Elämän ei tarvitse olla täydellistä, herkutella saa välillä. Riittää, kun elämäntavat ovat tarpeeksi hyviä.

Sinun painosi, vyötärönympäryksesi ja rasvaprosenttisi ovat henkilökohtaisia tietojasi. Niitä ei missään vaiheessa kysytä tai tarvitse kertoa.

Seuraava valmennus alkaa 1.1.2024. Koko vuoden valmennuksen hinta on 150 euroa/vuosi ja sen voi maksaa myös erissä.

Tarkastathan, että sähköpostiosoitteesi on ilmoittautumislomakkeessa oikein. Ilmoittautumislomakkeella voit myös kysyä lisäkysymyksiä, se ei sido osallistumaan kurssiin.

    Valitse kurssi:

    Mistä kuulit tästä kurssista?