Elämäntapamuutosvalmennus

Elämäntapamuutosvalmennus tähtää uusiin, terveellisimpiin elämäntapoihin sekä syömisen että liikunnan osalta. Koska tavoista on tarkoitus tehdä pysyviä, valmennus perustuu pieniin muutoksiin ja motivaatiota kasvattaviin tehtäviin ja ajatuksiin. Tuloksia ei välttämättä tule kovin rajusti alussa, mutta muutosten lisääntyessä alkavat tulokset näkyä. Valmennus tapahtuu sähköpostitse. Saat lähes joka päivä vuoden ajan sähköpostia, joissa on vaihtelevasti motivoivia ajatuksia ja uusia, pieniä ohjeita, joilla pääset tavoitteissasi eteenpäin. Osallistujilla on myös mahdollista keskustella keskenään suljetun keskustelupalstan välityksellä.

Jokaisella on varmasti syömisissään jotain hyviä elementtejä. Pidetään ne. Vaihdetaan huonoja tapoja hyviin tapoihin tai edes hieman parempiin tapoihin. Elämän ei tarvitse olla täydellistä, herkutella saa välillä. Riittää, kun elämäntavat ovat tarpeeksi hyviä.

Sinun painosi, vyötärönympäryksesi ja rasvaprosenttisi ovat henkilökohtaisia tietojasi. Niitä ei missään vaiheessa kysytä tai tarvitse kertoa.

Seuraavan valmennuksen tarkka ajankohta ei ole vielä tiedossa. Voit kuitenkin ennakkoilmoittautua siihen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Koko vuoden valmennuksen hinta on 150 euroa/vuosi tai 15 euroa/kk.

Tarkastathan, että sähköpostiosoitteesi on ilmoittautumislomakkeessa oikein. Ilmoittautumislomakkeella voit myös kysyä lisäkysymyksiä, se ei sido osallistumaan kurssiin.

    Valitse kurssi:

    lahjakortti hierontaan