Elämäntapamuutosvalmennus

Elämäntapamuutosvalmennus keskittyy ensisijaisesti syömiseen. Käsittelemme myös mm. liikuntaa ja unta, mitkä ovat tärkeitä hyvän elämän elementtejä ja tukevat terveellistä syömistä. Valmennus panostaa terveelliseen, herkulliseen, edulliseen ja normaalista kaupasta löytyvään ruokaan. Opettelemme analysoimaan omaa syömistämme ja huomaamaan, mikä siinä on hyvää, mikä huonoa. Hyvät elementit pidämme, huonoista luovumme tai korvaamme ne paremmilla. Et siis saa valmista ruokavaliota, vaan muokkaamme pienin muutoksin omasta ruokavaliostasi terveellisen ja toimivan, juuri sinulle sopivan. Sellaisen, jota on helppoa noudattaa loppu elämä.

Lue Sannan tarina täältä: Sanna | Kissankulmanikiliikkujat

Suuri muutos tapahtuu pään sisällä. Mentaalinen valmennus, motivointi on erittäin tärkeässä roolissa elämäntapamuutosvalmennuksessa. Terveellinen elämäntapa on jokaisen saavutettavissa oleva asia. Jos olet oppinut huonot elintavat, voit oppia myös hyvät. Usein suurin este löytyy pään sisältä. Kun motivaatio saadaan kohdalleen, painonpudotus on suorastaan hauskaa.

Pääpaino on ruokavaliomuutoksissa, joten vaikka et haluaisi tai esimerkiksi terveydentilan takia pystyisi tekemään minkäänlaisia muutoksia liikunnan suhteen, saat silti tuloksia. Valmennus perustuu virallisiin ravitsemussuosituksiin ja tutkittuun tietoon. Lääkärisi suosittelisi tätä.

Valmennus toteutetaan Zoom-videopalvelun välityksellä. Jos palvelu ei ole ennestään tuttu, sen käyttö on helppoa opetella, autamme siinä tarvittaessa. Tarvitset vain tietokoneen tai jonkin nettiyhteydellä varustetun laitteen sekä toimivan nettiyhteyden. Ensimmäiset neljä viikkoa tapaamme viikoittain aina perjantaisin samaan aikaan. Sen jälkeen tapaamisaikataulu harvenee. Tapaamisten lisäksi valmennus sisältää "kotitehtäviä", muistutuksia ja tukea pitkin matkaa.

Aloitamme uuden valmennuksen lokakuussa 2021:

Perjantaisin alkaen 22.10.2021 klo 17-17:55 ryhmä niille, joiden painoindeksi on yli 30.

Painoindeksisi voit laskea esimerkiksi täällä: https://www.laskurini.fi/terveys/painoindeksilaskuri

Valmennus sopii sinulle, jos:

 • Painoindeksisi on yli 30.
 • Haluat todella laihtua terveellisesti
 • Olet valmis käyttämään aikaa tavoitteesi saavuttamiseksi
 • Haluat pysyviä tuloksia
 • Et odota nopeaa "ihmeparantumista", vaan ymmärrät pysyvien tulosten vievän aikaa
 • Olet valmis tekemään muutoksia elintavoissasi
 • Olet huolissasi ylipainon ja epäterveellisen ruokavalion aiheuttamista terveysriskeistä (mm. metabolinen oireyhtymä, tyypin 2 diabetes, korkea kolesteroli, korkea verenpaine)
 • Haluat parantaa yleiskuntoasi
 • Haluat nauttia elämästäsi enemmän

Ryhmään valitaan henkilöt haastattelun kautta, koska haluamme, että osallistujat todella tietävät, mihin ovat ilmoittautumassa ja ovat valmiita ja halukkaita sitoutumaan elämäntapamuutokseen. Ryhmäkoko on myös rajattu ja täytetään sitä mukaa kun sopivia osallistujia ilmaantuu.

Valmennuksen kuukausihinnaksi tulee 30 euroa (yhteensä 360 euroa/12 kk). Tuon hinnan, noin 7 euroa viikossa, säästät valmennuksen avulla helposti jo ruokakustannuksissa.

Ilmoittaudu lomakkeen kautta haastateltavaksi tai ota sillä yhteyttä, jos olet kiinnostunut valmennuksesta ja haluat lisätietoja. Soitamme kaikille lomakkeen täyttäneille, joten "kommenttisi"-kohdassa voi halutessaan kertoa, milloin on paras ajankohta soittaa. Lomakkeen täyttäminen ja lähettäminen ei sido mihinkään.

  Valitse ryhmä: